dilluns, 14 de setembre del 2015

700 alumnes de Montigalà comencen el curs amb greus problemes


Uns 700 alumnes de primària i secundària del barri de Montigalà, a Badalona, comencen el curs escolar 2015-2016 amb greus mancances en els seus centres educatius.

A l'Escola Montigalà, 200 alumnes d'infantil i primària es trobaran amb un barracó més que encara està en obres i que, segons l'Ajuntament de Badalona, no estarà operatiu fins a final de setembre com a molt aviat. El retard de les obres d'instal.lació encarregades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat obligarà als nens i als professors a fer classe en espais provisionals i a conviure amb els operaris durant setmanes. L'Escola Montigalà porta sis anys en barracons i aquest any completa els nou cursos d'infantil a primària.


La primera promoció que sortirà de l'Escola Montigalà aquest curs escolar es trobarà amb un institut atrotinat i saturat pel retard en la construcció d'un edifici nou. Malgrat que el Parlament va aprovar el març passat una partida de 4,5 milions d'euros als Pressupostos de la Generalitat per al nou edifici de l'institut Ventura Gassol, les obres encara no s'han adjudicat i segueixen bloquejades pel Govern agreujant així un problema cada vegada més proper de manca de places de secundària al barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada